Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HAVI HOROSZKÓP

      


                                                

                                 

    2010 december 1– december   31-ig

 


 

Kos, 03.21.-04.20.

Munkájában, munkahelyén változásoknak van kitéve. Saját teljesítményével – bár indokolatlanul- sem mindig elégedett. A stressz sok energiáját felemészti, most igazán nem Önről mintázták a türelem szobrát. Feszültségeit hajlamos Párján levezetni, ami csak tovább ront a helyzeten. Próbálkozzon az Ön számára legmegfelelőbb lazító technikákkal, hogy ne mérgesedjen el az otthoni helyzet sem.

Bika, 04.21.-05.20.

Szép lehetőségek, nagy kihívások várják most munkájában. Éljen velük, de ne higgye, hogy mindent egyedül kell megoldania. Kérje szükség esetén kollégái segítségét, ettől még nem lesz kisebb az Önt megillető elismerés. Akár hiszi, akár nem párja szereti Önt. Adja saját énjét. Higgye el, hogy most igazán olyannak szeretik amilyen. Élvezze ezt a kellemes helyzetet. Testét, lelkét kényeztesse és pihentesse!

 

Ikrek, 05.21.-06.21.

Munkájával és bevételeivel nem igazán elégedett. Lehet, hogy belefáradt a mindennapok mókuskerekébe? Bárhogy is van,  most nem kedveznek a csillagok a változtatásnak. Nem áll ez az állítás viszont kapcsolataira. Gondolja végig barátságait és tegyen azokért, amiket esetleg érdemtelenül elhanyagolt mostanában. A régen meglévő, de már csak formális kapcsolatokat viszont engedje el. Öltözzön melegen , felfázás veszélye fenyegeti.

Rák, 06.22.-07.22.

Munkájában sok és eredményes feladat várja. Néha – amikor mások már lazítanak- szinte egyedül kell vinnie a terheket. Szívesen vállalja a plusz terheket, de azért ne essen túlzásokba. Párkapcsolatában törekedjen őszinteségre. Év végére teste – lelke kimerült. Szánjon időt az aktív és passzív pihenésre egyaránt. Szervezete hálás lesz érte.

Oroszlán, 07.23.-08.23.

Jó lehetőségekkel indul ez a hónap az Oroszlánok számára. Lendületesen vetik bele magukat a feladatokba és külön szerencse, hogy agilis, ügyes követőkre, segítőkre találnak. Problémáikat se söpörjék a szőnyeg alá, hanem igyekezzenek mindjárt tisztázni a gondokat. A gyors megoldás, már fél siker. Ne felejtsék otthon a meleg sálat, torkuk most érzékenyebb az átlagosnál.

Szűz, 08.24.-08.23.

Itt az ideje egy kis visszavonulásnak, magánynak. Gondolja végig mi foglalkoztatja, mi terheli a lelkét. Tegyen rendet érzelmi életében, mert így fizikai egészségének is nagy szolgálatot tesz. Szükség esetén kérje egy idősebb barátja tanácsát. Kívülről sok minden egyszerűbbnek látszik. Munkáját most a szokottnál kissé lassabban, nehezebben végzi. Táplálkozására ügyeljen, kerülje a nehéz ételeket!

Mérleg, 09.24.-10.23.

Általában szívét-lelkét kiteszi Párjáért és párkapcsolatáért, de most valahogy az elvárásai is megnőnek. Párja valahogy szintén nincs a toppon, így elégedetlenség és viták alakulhatnak ki Önök között. A szerelmi civakodás a munkájára fordított energiát is blokkolja. Próbáljon lazítani. Legyen többet a friss levegőn és ügyeljen a napi nyolc óra alvásra is.

Skorpió, 10.24.-11.22

Kis kíváncsi Skorpiónk, most Partnere lelkét fürkészi. No persze a tudás hatalom, ezt nagyon jól tudja. Vigyáz is arra, hogy a saját lelki titkait ki ne adja. Ez elfogadható megoldás, de azért mielőtt elmélyül, egy új kapcsolatban ne feledje el a régit lezárni! Munkahelyén legyen diplomatikus. Viseljen meleg, kényelmes lábbelit, mert lábai most a szokottnál érzékenyebbek.

Nyilas, 11.23.-12.21.

Keményen dolgozik munkahelyén az elismerésért, de azért ne hajtsa túl magát és vegye észre, hogy Párja is hiányolja. Elérkezett párkapcsolata szorosabbra fonásának az ideje. Lehet, hogy most tűzik ki az esküvő időpontját vagy határozzák el, hogy jöhet a kis trónörökös. Térdére, ízületeire ügyeljen , ezek most érzékeny pontjai.

 

Bak, 12.22.-01.20.

Csodálatosan teljesít munkahelyén. Mindig ott van , ahol kell és mindig teszi a dolgát. Vegye azonban észre , hogy az Ön ereje is véges! Párja nem akarja bántani, de a fáradtságtól most olyan érzékeny , hogy a bolhából is elefántot csinál. Ne tegye, ügyeljen a családi békére. Szép karácsony és hangulatos szilveszter várja. Merjen lazítani!

 

Vízöntő, 01.21.-02.19

Érzelmi életét romantikusnak és meseszerűnek érzi a hónap elején. A realitások pár hét múlva ugyan lehozzák a földre, de nem kell elkeserednie. Nem az ég borult be Ön fölött , csak rég halogatott lépéseket kell megtennie családi életében. Minél előbb szánja rá magát , annál kevésbé fáj. Jó lehetőségei lesznek az előrejutásra munkahelyén. Használja ki az alkalmat!

 

Halak, 02.20.-03.20.

Fárasztó rutin feladatokkal telik a munkahelyén az idő, ami talán nem is baj. Lelke most úgyis máshol jár. A magánéleti gondja kötik le minden percét. Dűlőre szeretné vinni a dolgokat, de azért ne kapkodjon el semmit. Így is lehet, hogy környezetének nagy meglepetésben lesz része, váratlan döntése miatt.  Ebben a hónapban napjait kínzó fejfájás teheti nehézzé.

 

 

 

 

2010 november 1– november   30-ig

  Kos, 03.21.-04.20.

Szerelem, pénz, anyagiak !  Ez a három jelentős terület van most a Kosok életében. A szeretet partnernek most akár a csillagokat is lehozza az égből. Csoda , ha hónap végén üres a bukszája? Próbáljon megfontoltan költeni és addig nyújtózni , amíg a takarója ér. Táplálkozására ügyeljen, mert a finom zsíros falatok epe problémákhoz vezethetnek.

Bika, 04.21.-05.20.

Párkapcsolat? Féltékenység. Munka? Leterheltség és viták. Zökkenőkkel indul ez az őszi hónap, de nincs mit tenni túl kell élni. Próbálja megőrizni a nyugalmát, ne szálljon vitába mindenkivel és akkor a hónap végét már nyugodtan, derűsebb körülmények között töltheti. Szabad idejében keresse fel a fogorvosát, mert esedékes egy ellenörzés.  

 

Ikrek, 05.21.-06.21.

Párjával, barátaival ebben az időszakban vitákra, feszültségekre számíthat. A nem halaszthatatlan problémák megbeszélését most inkább halassza el néhány héttel. Anyagilag viszont jól kezdődik ez a hónap, foglalkozzon most inkább anyagi befektetései rendezésével. Ne feledkezzen meg a rendszeres mozgásról sem, mert hízás gyanús hetek következnek.

Rák, 06.22.-07.22.

Munkájában eljött a rendrakás ideje. Fejezze be amit be kell, zárja le a függő ügyeket , mert ezek csak hátráltatják későbbi előmenetelét. A hónap folyamán új szerelem léphet a független Rákok  életébe. Nem lesz zökkenő mentes kapcsolat, de felpezsdíti Ön körül a levegőt. Testi- lelki egészségére ügyeljen, fokozottan figyeljen a kellő lazításra, hogy egészségét megőrizze.

Oroszlán, 07.23.-08.23.

Nagy erővel veti  magát a munkába és a társasági életbe egyaránt. Mindenért nagyon meg kell dolgoznia , de úgy ahogy eddig sem ,ez most sem jelent akadályt. Környezetére, barátaira most is árasztja gondoskodó szeretetét. Mindenki nagyra értékeli azt amit végig csinál, de ügyeljen arra is , hogy észrevételeit hogy mondja el társainak. Hangszálaira ügyeljen és a sálat sose felejtse otthon.

Szűz, 08.24.-08.23.

Szabadság, szerelem e kettő kell nekem, mondja ebben a hónapban a Szűz. Ez nagyon szép gondolat, de ügyeljen arra , hogy párkapcsolatát azért ne tegye tönkre. Sajnos a munka is hangsúlyos ebben az időszakban , úgy azért szakítson arra is egy kis időt. Mire kell még ügyelnie? A táplálkozásra mindenkép , mert a nem megfelelő élelmiszerek kiütés formájában jelezhetnek.

Mérleg, 09.24.-10.23.

Szinte ég most a munka a Mérlegek keze alatt. Kollégáival jól tud együttműködni és kellemes a benti légkör. Élvezze, mert párkapcsolatában most egy kicsit halványabban ég a láng és gyakran magányosnak érezheti magát. A pihenésre se sajnálja az időt , a séta különösen felfrissíti testét lelkét.

Skorpió, 10.24.-11.22

Nem ízlik a hónap elején a munka a Skorpiónak. Egy-két hét múlva azután belejön és helyre zökkennek a dolgok. Kedvesével is elégedetlen, de lehet, hogy csak az a probléma, hogy maga sem tudja, hogy mit szeretne. Gondolja végig magában a helyzetet és döntsön. A szervezete kissé megfáradt. Itt az ideje egy alapos méregtelenítő kúrának! Gondoljon az ásványvízre és a gyümölcs és zöldséglevekre.

Nyilas, 11.23.-12.21.

Sokat és keményen dolgozik. Lassítson egy kicsit, mert a nagy igyekezetben hiba csúszhat a munkájába és ez későbbiekben hátráltathatja az előmenetelét. Társával is nehezen találja meg néha a hangot. Üljenek le egy kis lazításra, beszélgetésre és lehet, hogy híre-hamva sem marad a problémáknak. Egészségére vigyázzon! Egyen sok zöldséget és idény gyümölcsöt, hogy vitamin háztartása feltöltődjön.

 

Bak, 12.22.-01.20.

A változások ideje jött el mind munkájában, mind magánéletében. Most a Bakok is érzik , hogy lejárt a magányos munkálkodás ideje és most a csapatmunka hozza az előre lépést. Magánéletében is régóta halogatott döntéseket és lépéseket kell megtennie. Rendezze ezeket, mert most a csillagok is segítik. A meg nem oldott gondok viszont vese problémákhoz vezethetnek.

 

Vízöntő, 01.21.-02.19

Munkájában szorgalmas és törekvő, de ennek az időszaknak csak majd később arathatja le e gyümölcseit. Magánéletében eljött a nagy beszélgetések ideje. Együtt vagy külön ez most a kérdés. Akárhogy is döntenek őrizzék meg a szép emlékeket, mert ez a jövőjüket is szebbé, színesebbé teszi. Fordítson gondot az egészségére. A rost dús táplálkozást és a mozgásban  gazdag életformát meghálálja a szervezete.

 

Halak, 02.20.-03.20.

Szerelem, szerelem, szerelem! Erre ébrednek és ezzel fekszenek most a Halak. Ezt a kellemes állapotot sokáig megőrizhetik, ha bíznak társukban és nem rontják el a helyzetet fölösleges féltékenykedéssel. A munkában szerencsére csak rutin feladatokkal kell foglalkozniuk, hiszen a lelkük messze jár. Kerüljék az alkoholos italokat, mert most könnyen máj problémáik adódhatnak.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 1153
Hónap: 49
Nap: 1